Mijn nieuwe huis, mijn paleis

relax thuis

Samen met mijn vriend zijn wij dit jaar opzoek naar een huis gegaan. We waren opzoek naar een rijtjes in een dorp rond de omgeving van Amersfoort. Na een heel jaar gaan zoeken hebben we eindelijk ons droom huis gevonden en daar gaan we over 2 weken intrekken. We hebben al de sleutels, maar we hebben nog niet alles. Wij zijn nog steeds opzoek naar een goede bank voor in de woonkamer, een nieuwe keukentafel met daarbij passende stoelen. Ook willen we nog een nieuw bed waar wij samen met zijn tweeën  in kunnen slapen. En als laatste wilde mijn vriend een nieuw bureau om thuis te kunnen werken. Als je dat zo leest zijn dat flinke eisen en we hadden een plek waar we dat allemaal konden vinden.

De ideale winkel voor wonen

Ik en mijn vriend waren aan het zoeken waar we deze grote producten konden kopen. We waren in de omgeving van Amersfoort aan het kijken, maar we zagen niet gelijk een goede winkel waar we heen konden. Toen we op een gegeven moment aankwamen bij Interieur Amersfoort. Mijn vriend en ik hadden er nog nooit van gehoord, maar toch besloten we maar om eens te gaan kijken. We kwamen binnen en we werden overdonderd hoe groot het was. En ook hoe mooi. De winkel was zo groot dat we een plattegrond mee kregen waar alles opstond.

Wij gingen samen naar binnen en pakte een plattegrond. Naast die plattegrond kregen we ook een kaart met een productenlijst. Op deze productenlijst stond een hele nummerlijst. Later kwamen we erachter dat we met deze lijst de producten konden opschrijven. Dat was best wel handig, want wij konden niet alles tegelijk meenemen en als je aankruiste dat het thuisbezorgd moest worden werd dat ook gedaan.

We liepen door de winkel heen en we werden bij ieder meubilair geholpen door uiterst vriendelijk personeel. Ze hielpen ons met smaak, maar ook met alles in combinatie van prijzen en persoonlijke stijl. Mijn vriend en ik hadden snel, maar bedachtzaam onze spullen snel gevonden en waren ook de volgende dag snel bezorgd. Vanaf nu ben ik nog meer verliefd op mijn vriend en huis dankzij interieur Amersfoort.

Dankjewel!