Woonaccessoires Amersfoort

Blu Interior Design is een meubelzaak waar u terecht kunt voor al uw wensen op het gebied van woninginrichting. U kunt bij ons terecht voor meubels, gordijn- en meubelstoffen, vloerkleden, behang en woonaccessoires in Amersfoort.

WoonaccessoiresWoonaccessoires Amersfoort

Woonaccessoires zijn belangrijk voor de sfeer en stijl van uw interieur. Een huis is om in te leven, van te genieten en om blij van te worden. Met woonkamer accessoires maakt u van uw huis een thuis. Daarom bieden wij bij Blu Interior Design een ruim assortiment aan met verschillende woonaccessoires. Leuk om cadeau te geven of om uw eigen interieur mee te veranderen. Wij verkopen bijvoorbeeld kussens, grand foulards, ingelijste antieke prenten, chinees porselein en lampen. Een paar woonaccessoires kunnen uw interieur al direct een andere sfeer geven.

Wij staan voor kwaliteit en service

Wij zijn net even anders dan andere meubelzaken, wij verkopen geen standaard producten. Bij ons vindt u geen strak interieur, maar gezellige huiskamers. Daarnaast vinden wij het erg belangrijk dat onze klanten keer op keer weer worden verrast. Daarom passen wij regelmatig onze ‘’huiskamers’’ aan. Wij verkopen merken als Parker Knoll, Imperial Collection, Ralp Lauren, Mulberry en Pierre Frey.

Wij helpen u graag

Heeft u geen idee wat u zou willen veranderen aan uw interieur? Wij helpen u graag bij het veranderen van uw interieur. Door onze jarenlange ervaring en kennis weten wij hoe wij van uw huis een echt thuis kunnen maken door bijvoorbeeld meer eenheid te creëren. Graag maken wij een afspraak om uw wensen te bespreken, zodat wij samen met u een stappenplan kunnen maken.

Contact

Wilt u uw interieur aanpassen of bent u gewoon op zoek naar woonaccessoires in Amersfoort? U bent van harte welkom in onze winkel.

   Contact    Portfolio