Stoffenwinkel Amersfoort

Wanneer u op zoek bent naar een stoffenwinkel in Amersfoort bent u bij Blu Interior Design aan het juiste adres. Blue Interior Design is een interieurwinkel te Amersfoort, waar u ook terecht kunt voor meubels, accessoires, thema’s voor de kinderkamer en behang.

Wij weten wat stoffen voor een interieur kunnen beteken. Daarom hebben wij een speciale afdeling voor stoffen in onze winkel. De juiste stoffen kunnen uw interieur in één keer meer sfeer en karakter geven.

Ruim assoStoffenwinkel Amersfoortrtiment

Onze interieurstoffen bestaan zowel uit gordijnstoffen als meubelstoffen en zijn geschikt voor het laten maken van gordijnen, spreien, plaids en kussens. Als ook voor het (her)stofferen van meubels.

U kunt bij de stoffenwinkel in Amersfoort terecht voor een zeer ruim assortiment aan de mooiste stoffenmerken. Wij verkopen verschillende merken zoals: Mulberry, Braquenie, Jane Churchill, Elitis, Rubelli, Pierre Frey en Nobilis.

Advies over de complete inrichting

Als u benieuwd bent hoe u uw huis kunt veranderen, geven wij u graag advies. U kunt bij ons terecht voor een advies over de complete inrichting. Wij kunnen u helpen bij het maken van een stappenplan, waarin kleurenschema’s, stoffering, schilderwerk, meubels en kleine accessoires aan de orde komen.  

Contact

Wij zijn van dinsdag tot en met zaterdag geopend. Komt u gerust eens langs om de mooiste stoffen te ontdekken in onze stoffenwinkel in Amersfoort. Wanneer u een afspraak wilt maken voor advies of als u wilt langskomen buiten onze openingstijden om, neemt u dan telefonisch contact met ons op. Of laat uw gegevens achter op het contactformulier.  

   Contact    Portfolio