Meubelzaken Amersfoort

Er zijn veel meubelzaken in Amersfoort maar bij Blu Interior Design kunt u terecht voor al uw wensen op het gebied van woninginrichting. Of u nu op zoek bent naar een mooi behang, naar handgemaakte meubels, naar ideeën voor de kinderkamer of naar accessoires, u vindt het bij Blu Interior Design.

Anders dan anders

Wij zijn net even anders dan andere meubelzaken in Amersfoort. Wij verkopen geen standaard producten. U vindt bij ons geen strak interieur, maar gezellige huiskamers. Hier vindt u meubels, behang, gordijn- en meubelstoffen en accessoires. Allemaal sfeervol en gezellig gepresenteerd in een huiselijke sfeer. Wij vinden het belangrijk dat onze klanten steeds weer worden verrast, daarom passen wij regelmatig onze ‘’huiskamers’’ aan. Wij verkopen merken als Parker Knoll, Imperial Collection, Ralp Lauren, Mulberry en Pierre Frey.

Accessoirespexels-photo-121537

Bij Blu Interior Design vindt u de leukste accessoires. Onmisbaar als finishing touch in uw interieur en leuk om cadeau te geven. Met accessoires kunt u uw interieur een heel andere sfeer of stijl geven. U vindt bij ons diverse kussens, glazen, grand foullards, lampen, Chinees porselein in ingelijste antieke prenten.

Contact

Wilt u een verandering in uw interieur en bent u op zoek naar meubelzaken in Amersfoort? Dan bent u bij Blu Interior Design aan het juiste adres. Kom langs en neem een kijkje in onze sfeervolle huiskamers. Wij zijn geopend van dinsdag tot en met zaterdag. Wilt u een afspraak maken buiten openingstijden? Neemt u dan telefonisch contact met ons op of laat uw gegevens achter op het contactformulier.  

   Contact    Portfolio