Meubelzaak Amersfoort

Op zoek naar een meubelzaak in Amersfoort? Dan bent u bij Blu Interior Design aan het juiste adres.

Ruim assortiment

Blu Interior Design is een meubelzaak gelegen in Amersfoort waar u terecht kunt voor al uw wensen over de inrichting van uw huis. Wij bieden een zeer ruim assortiment aan meubels, accessoires, thema’s voor de kinderkamer, verschillende stoffen voor gordijnen en behang. Wij verkopen merken als Parker Knol, Imperial Collection, Ralp Lauren en Pierre Frey. Onze meubels staan voor degelijke kwaliteit, charmante uitstraling en ‘’lekker’’ in het gebruik.  

Door onze huiselijke inrichting voelt u zich gelijk op uw gemak

Onze winkel heeft de uitstraling van een gezellige huiskamer, waardoor u zich gelijk welkom voelt. Wij vinden het belangrijk dat u op uw gemak ideeën kunt opdoen in een fijne omgeving.

Advies over de complete woon-inrichting

Door onze passie voor woninginrichting, slagen wij er iedere keer weer in om een gezellige sfeer te creëren in onze winkel. Bent u benieuwd hoe u uw huis kunt veranderen? Wij geven u graag advies. Bij
ons kunt u namelijk ook terecht voor een advies over de complete woninginrichting. Wij kunnen u helpen bij het maken van een stappenplan, waarin kleurenschema’s, stoffering, schilderwerk, meubels en kleine accessoires aan de orde komen.  

ContaMeubelzaak Amersfoortct

Wanneer u op zoek bent naar een leuke meubelzaak te Amersfoort, bent u bij Blu Interior Design aan het juiste adres. Wij zijn van dinsdag tot en met zaterdag geopend, dus komt u gerust eens langs om een kijkje te nemen in onze winkel. Wanneer u een afspraak wilt maken voor advies over inrichting of als u wilt langskomen buiten onze openingstijden, neemt u dan telefonisch contact met ons op of laat uw gegevens achter op het contactformulier.

   Contact    Portfolio