Meubelwinkel Amersfoort

Als u op zoek bent naar een meubelwinkel die net even anders is, dan bent u bij Blue Interior Design aan het juiste adres. U krijgt bij ons geen strakke interieurs gepresenteerd maar gewoon gezellige en huiselijke huiskamers. Bij ons kunt op een rustige manier lekker rondkijken en ideeën opdoen. Bij ons vindt u geen standaard artikelen maar kunt u terecht voor dat ene speciale item. Wij verkopen bijvoorbeeld handgegoten bronzen meubels.

Ruim assortiment

Blu Interior Design is een meubelwinkel te Amersfoort met een zeer ruim assortiment voor al uw wensen over de inrichting van uw huis. U kunt u bij ons terecht voor een zeer ruim assortiment aan:

  • meubels, zoals stoelen, banken, tafels groot en klein;Meubelwinkel Amersfoort
  • lampen;
  • gordijn- en meubelstoffen
  • vloerkleden;
  • behang;
  • de leukste accessoires, zoals kussens, grand foulards, ingelijste antiek prenten en Chinees porselein.

Wij staan voor kwaliteit

Al meer dan 15 jaar staat Blu Interior Design voor kwaliteit. Keer op keer proberen wij onze klanten te verrassen met de mooiste merken. Wij verkopen merken als Parker Knoll, Imperial Collection, Ralp Lauren, Mulberry en Pierre Frey.

Advies

Service staat bij ons hoog in het vaandel. Wij willen onze klant maximaal kunnen helpen bij de inrichting van hun interieur. Wij bieden daarom ook interieuradvies aan. Wij kunnen u nieuwe inzichten en ideeën geven over uw huidige interieur. Wij kunnen u helpen bij het maken van een stappenplan, waarin kleurenschema’s, stoffering, schilderwerk, meubels en kleine accessoires aan de orde komen.

Contact

Wilt u uw interieur veranderen? Komt u gerust eens langs in onze meubelwinkel te Amersfoort. Wij zijn van dinsdag tot en met zaterdag geopend. Bezoek ons en beleef onze sfeervolle en gezellige winkel. U bent van harte welkom.

   Contact    Portfolio