Interieur Amersfoort

Blu Interior Design is een gezellige en mooie interieurwinkel in Amersfoort. U kunt hier terecht voor al uw wensen op het gebied van woninginrichting.

Wij zijn meer dan een interieur winkel

U kunt bij ons terecht voor een complete inrichting van uw huis. Bij Blu Interior Design kunt u terecht voor meubels, lampen, gordijn- en meubelstoffen, vloerkleden, accessoires en behang van verschillende merken.

Bij ons kunt u ook uw meubelInterieur Amersfoorts, zoals tafels en footstools, op maat laten maken. Daarnaast is het ook
mogelijk om bij ons oude meubels te laten bekleden met de door u gekozen stof. In de winkel treft u stalenboeken te kust en te keur. Ook hangen en staan er vele voorbeelden.

Advies

Gaat u binnenkort uw interieur veranderen, maar weet u niet hoe? Wij begeleiden u graag bij het veranderen van uw interieur. Het blijkt vaak lastig om veranderingen aan te brengen in uw eigen interieur. Een frisse blik van buitenaf kan u hierbij helpen. Met ruim 15 jaar ervaring en onze passie voor interieur, kunnen wij u hiermee uitstekend helpen. Wij maken graag een afspraak met u om uw wensen en ideeën te bespreken. Wij kunnen samen met u een stappenplan maken, waarin kleurenschema’s, stoffering, schilderwerk, meubels en kleine accessoires aan de orde komen.  

Contact

Gaat u binnenkort uw huis (opnieuw) inrichten of bent u gewoon op zoek naar wat accessoires voor in huis? U bent van harte welkom in onze interieur winkel te Amersfoort. Wij zijn van dinsdag tot en met zaterdag geopend. Wanneer u een afspraak wilt maken neemt u dan telefonisch contact met ons op of laat uw gegevens achter op het contactformulier.

   Contact    Portfolio