Imperial Collection

Imperial Collection is een Nederlandse fabrikant van handgemaakte meubels. Ambachtelijke gemaakte meubels van natuurlijke materialen. De meubels wordt gemaakt door traditionele meubelmakers en -stoffeerders.

Ambachtelijke duurzame meubels

De meubels van Imperial Collection bestaan uit traditioneel gemonteerde rompen van beukenhout en handgestoken poten. Een binnenvering, zigzagveren en singelbanden van jute of elastisch. Ieder model
heeft een eigen dikte schuim. Het schuim is van speciale kwaliteit, het is brandwerend en minder milieubelastend. Binnenkussens worden gemaakt met dons en schuim en soms een mengsel van meerdere grondstoffen.

Blu Interior DesignImperial Collection

Voor Imperial Collection ga je naar Blu Interior Design. In onze winkel vindt u een groot aantal meubels van Imperial Collection. Naast meubels vindt u bij ons ook accessoires, thema’s voor de kinderkamer, verschillende stoffen voor gordijnen en behang. Wij verkopen Imperial Collection maar ook andere merken zoals Parker Knol, Ralp Lauren en Pierre Frey. Onze meubels staan voor degelijke kwaliteit, charmante uitstraling en ‘’lekker’’ in het gebruik.  

Stappenplan

Wilt u uw interieur veranderen maar weet u niet precies hoe? Ook dan kunnen we u helpen! We maken samen een stappenplan waarin kleurenschema’s, stoffering, meubels en accessoires aan bod komen. Het kan heel goed stap voor stap gerealiseerd worden. Onze ervaren en gespecialiseerde medewerkers helpen u graag verder.

Nieuwsgierig geworden?

Kom gerust eens langs in onze winkel om alles op uw gemak te bekijken. Wij zijn van dinsdag tot en met zaterdag geopend. Wilt u een afspraak maken voor advies over woninginrichting of wilt u langskomen buiten onze openingstijden om? Neemt u dan telefonisch contact met ons op of laat uw gegevens achter op het contactformulier.

   Contact    Portfolio