Behangwinkel Amersfoort

Wanneer u op zoek bent naar een behangwinkel in Amersfoort, bent u bij Blu Interior Design aan het juiste adres. Blue Interior Design is een interieurwinkel, waar u terecht kunt voor al uw wensen op het gebied van woninginrichting. U kunt bij ons terecht voor een ruim assortiment aan behang, meubels, lampen, gordijnen- en meubelstoffen, vloerkleden en de leukste accessoires zoals kussens, grand foulards, ingelijste antiek prenten en Chinees porselein.

Ruim assortiment

Wij weten wat behang voor uw interieur kan betekenen. Daarom hebben wij een speciale afdeling voor behang in onze winkel te Amersfoort geplaatst. Het juiste behang kan uw interieur in één keer meer sfeer en karakter gegeven. U kunt bij ons terecht voor een zeer ruim assortiment van het mooiste behang. Wij verkopen merken zoals: Mulberry, Braquenie, Jane Churchill, Elitis, Rubelli, Pierre Frey en Nobilis. Doordat wij een interieurwinkel zijn met verschillende ‘’woonkamers’’ kunt u gelijk zien hoe het behang staat in een woonkamer.

Wij geven u graaBehangwinkel Amersfoortg persoonlijk advies

Door de vele mogelijkheden die er zijn met kleuren en stoffen, begrijpen wij dat het lastig is om een keuze te maken. Een frisse blik van een buitenstaander kan hierbij helpen. Wij helpen u graag met al uw vragen. Graag maken wij met u een afspraak voor een persoonlijk gesprek, waar wij uw wensen bespreken zodat wij u een goed interieuradvies kunnen geven.

Contact

Gaat u binnenkort uw interieur veranderen en bent u op zoek naar een behangwinkel in Amersfoort? Kom gerust langs in onze winkel om een kijkje te nemen en ideeën op te doen. Wij zijn van dinsdag tot en met zaterdag geopend, u bent van harte welkom!

   Contact    Portfolio